999-5-1

OPGO.DK

TLF: 23 65 01 96

Få en nemmere hverdag med OPGO som din nye samarbejdspartner.

Udbud på få sekunder - routeplanlæning og  udbudshåndtering

Problemstilling – udbuds-puslespil

Nordjyllands Trafikselskab (NT) er ansvarlig for flextrafik i Nordjylland. Taxaselskaber byder ind på forskellige områder og opgaver der skal dækkes. Udbuddet er bygget op således at visse bud udelukker eller er i konflikt med andre bud, så det er lidt af et puslespil at lægge.

De seneste år har flere og flere taxaselskaber budt ind med flere og flere bud og hele processen er blevet ganske kompliceret – så kompliceret at det kan tage meget lang tid at finde den billigste løsning i hånden, og det kan være svært at argumentere for at løsningen er billigst og intet er overset.
 

Løsning – matematisk optimering 

 I samarbejde med NT udarbejdede vi en software-løsning der baserer sig på matematisk optimering til at kværne igennem de mange milliarder af kombinationer og med en simpel, intuitiv grafisk brugerflade som alle kan bruge. Ved at benytte matematisk optimering går der kun få sekunder fra man trykker “Løs” til man har en løsning. Og det er ikke bare en tilfældig løsning der overholder alle krav, men den billigst mulige løsning hvilket kan bevises matematisk skulle det være nødvendigt.
 
 

Øg fortjenest og spar penge

Eller ring på TLF: 23 65 01 96

Vil du i kontakt med os?

Vi vil meget gerne snakke med dig. Er det udenfor normal arbejdstid kan du sende os en besked!

Vi glæder os til at hjælpe jer.

Find os her

Virksomhedsadresse:
Dyrehavegårdsvej 29, Stenstrup, 5771

+45 23 65 01 96

kontakt@opgo.dk

CVR: 39 58 02 84

Company 2019 © All Rights Reserved. OPGO.DK