CaterFlow – Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for CaterFlow

Sidst opdateret: 21-02-2024

Introduktion

OpGo forpligter sig til at beskytte privatlivet for brugerne af CaterFlow. Denne Privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver, og beskytter informationer i forbindelse med vores mobilapplikation, CaterFlow, som er målrettet chauffører i catering firmaer herefter Frimaet.

 

Information

Da vores app er designet til brug inden for Firmaet, indsamler og behandler vi data på vegne af Firmaet. Vi indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger direkte fra slutbrugere. Alle data, der indsamles gennem appen, er nødvendige for at yde vores tjenester til Firmaet og dets chauffører.

 

Brug af information

De data, vi indsamler, anvendes udelukkende til at:

  1. Facilitere drift og forvaltning af tjenester tilbudt til Firmaet og dets chauffører
  2. Forbedre appens funktionalitet og brugeroplevelse.
 

Videregivelse af information

Vi vil ikke dele, sælge, leje, eller på anden måde videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter, undtagen som beskrevet i denne Privatlivspolitik eller med forudgående samtykke fra Firmaet.

Datasikkerhed

Vi værdsætter din datas sikkerhed og træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller ødelæggelse.

Dine rettigheder

Da vi handler på vegne af Firmaet, og ikke indsamler personlige oplysninger fra chauffører, skal eventuelle forespørgsler om adgang til, rettelse af eller sletning af data rettes til Firmaet.

 

Ændringer til Privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive oplyst via appen eller ved anden passende kommunikation.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os på kontakt@opgo.dk