Få tid til de vigtige arbejdsopgaver

Vi befrier verden for ensformige og kedelige arbejdsopgaver.

Vi har bidraget til en mere simpel hverdag hos både små og store danske virksomheder, og de har tilmed sparet penge i processen

Skab tid

Tid er noget af det vigtigste vi mennesker har. Alligevel bruger vi den ikke altid lige effektivt. Vi mennesker er gode til en type ting og computere er gode til noget andet. Så hvorfor ikke lade computere om det de er bedst til? Det skaber tid til os mennesker, så vi kan lave det vi hellere vil og det vi er bedst til.

Spar penge

Der er meget at spare ved at automatisere og optimere. Selvfølgelig kan man spare arbejdstid, men når der er tale om at finde den bedste kombination af forskellige muligheder, så finder et automatisk værktøj ofte bedre og billigere løsninger end et menneske kan.

Øg produktiviteten

Har du lyst til at producere flere enheder pr. time? Eller bare lyst til at få lavet dagens opgaver hurtigere? Det kunne f.eks. være at forudsige nedbrud før de sker, så produktionslinjen ikke skal stoppe i utide. Eller det kan være automatisk at sammensætte en plan for produktionen, så alt kører glat.

Digitalisering

Nye systemer giver nye muligheder. Mange af vores kunder kan ved at automatisere og digitalisere deres dagligdag, åbne op for helt andre workflows. Hvad der før tog måneder af arbejde i hånden tager nu sekunder, så opgaver og dagligdagen kan gribes helt anderledes an.

Vores ekspertområder

Hemmeligheden til vores automatiseringssucces kommer fra tre ingredienser.

Kunstig Intelligens

Computere der gør menneske-ting.

Matematisk Optimering

Computere der gør computer-ting.

Simple, Intuitive Systemer

Systemer alle kan bruge – målrettet dem der ikke har en Ph.D i kunstig intelligens eller matematisk optimering.

Vi er OpGo

Konsulenter i machine learning og optimering – Klar til at gøre din hverdag lidt nemmere.