CaterFlow - Video Guides

Tilføj ordre

Det tager ikke lang tid at tilføje en ordre i CaterFlow. Følg med i instruktionsvideoen her.

Opret en fast ordre

Frokostordninger og andre ordrer, der gentages ugentligt, kan let tilføjes til CaterFlow med vores system til faste ordrer. I denne video viser vi, hvordan man nemt kan tilføje en fast ordre, der gentages hver uge, mandag, tirsdag, onsdag og fredag. 

Opret en ny chauffør og tildel et nyt køretøj

Når man har for flere ordre end ens eksisterende hold kan håndtere, kan det være umuligt at nå ud med alle ordre til tiden. I CaterFlow er det nemt at tilføje et nyt køretøj og tildele det en chauffør. I videoen her, viser vi hvordan man opretter både chauffører og køretøjer, og hvordan man genberegner sin kørselsplan med den nye chauffør.

Overblikssiden giver det fulde realtidsbillede

Når man har flere biler ude, kan det godt blive uoverskueligt at holde styr på, hvor langt chaufførerne er på deres rute. Derfor har vi lavet en overbliksside, hvor man kan sammenholde bilernes live-information med ordrerækkefølgen. Denne video viser, hvordan man hurtigt kan navigere mellem overblikssiden, information om kommende ordrer og chaufførens GPS-lokation.

Få hentet returservicen mest brændstofsøkonomisk med CaterFlow

Med CaterFlows returservicesystem er det let at tilføje returservice til dine ordrer og det hentet den dag og af den chauffør, hvor det kræver den mindste omkørsel. I videoen herunder kan du se, hvordan du nemt tilføjer returservice til en ordre og lader CaterFlow stå for alt beregningsarbejdet. Dataen i eksemplet repræsenterer et simpelt scenarie med kun faste ordrer fra frokostordninger og en enkelt ordre med returservice, der illustrerer, hvordan systemet fungerer. Reel data er meget mere komplekst, og man sparer hurtigt betydelig arbejdstid og brændstof.