CaterFlow gør ordrehåndtering i cateringbranchen nemmere

CaterFlow er et innovativt ordrehåndteringssystem til cateringbranchen, der integrerer leveringen af faste ordre fra erhvervskunder med levering til private kunder.

Slip for manuel ruteplanlægning

CaterFlow skaber overblik og lægger en optimeret ruteplan automatisk

Nogle gange kan det være uoverskueligt at jonglere med mange ordrer og forskellige chaufførers arbejdstider i cateringbranchen. Vores avancerede ruteoptimerings- og ordresystem er skabt til at gøre denne komplekse opgave til en smidig og enkel proces. Effektivt tildel ordrer til chauffører, tag kontrol over jeres ordreflow og skab en bæredygtig kørselsplan, der ikke kun minimerer brændstofforbruget, men også sænker omkostningerne.

Opret nemt nye ordrer

Tilføj ny ordre på 30 sekunder med CaterFlow

Det tager ikke mere end 30 sekunder at oprette en ordre, så ordren kan let indtastes eller redigeres mens du har kunden i røret. Har I også et online booking/ordre system har vi mulighed for automatisk at importere indkommende ordre fra det. 

Vil du have en gratis demo af CaterFlow?

Faste ordrer – Intet problem

Hold styr på dine forretningskunder

Vores system til faste ordre gør, at I har styr på alle frokostordningerne. Det er ligeså nemt at oprette en forretningskunde i systemet, som får frokost mandag til lørdag, som det er at oprette en privatkunde. Du slår bare dagene til i ordreformen og tildeler evt. en fast chauffør, hvis det er nødvendigt.   

Sammen med vores returservicesystem, kan jeres chauffører hente returservicen fra de private kunder, når det passer optimalt ind i den overordnede kørselsplanen. 

Alle ordre samles i ordreoversigten, hvor man kan se og redigere ordrerne for hver dag. Det er nemt at lave en ordreudskrift, som man kan give til køkkenet, så de har styr på hvad der skal tilberedes. 

Smart app til chauffører

Appen gør det let at være chauffør og køre optimalt

Med vores intuitive tablet-app kan chaufførerne hurtigt få adgang til deres rute, markere leverede ordrer og navigere til næste destination. Vi stiller tablet’s og monteringsudstyr til rådighed til jeres flåde, så I live kan følge med i hvor jeres chauffører er, og hvilke varer er leveret. Det gør det nemt for chaufførerne, at navigere til næste stop på ruten, da chaufføren bare klikker på den grønne pil, og bliver taget direkte til navigations app’en. Når chaufføren klikker i afkrydsningsfeltet, vil I kunne se på kontoret at varen er sikkert leveret. 

Vil du vide mere om CaterFlow?

Følg igangværende leveringer

Følg med i leveringsstatus

Med CaterFlow’s leveringsoversigt, kan man følge med i hvor langt chaufførerne er kommet med dagens leveringer. En levering bliver vist med grønt, når chaufføren har besøgt adressen. Hvis en kunde ringer ind for at høre om et mere specifikt leveringstidspunkt, kan man hurtigt finde ordren frem ved at bruge søgefeltet. Man kan både se leveringsintervallet samt det forventede leveringstidspunkt, og gå direkte til ordren.

Hold styr på chaufførernes tilgængelighed

Organiser jeres chauffører helt enkelt

Opdater hurtigt og enkelt jeres chaufførers arbejdstider. Ændr på hvilket køretøj chaufføren benytter sig af, eller se deres seneste lokation. Alt dette kan du hurtigt gøre fra en og samme menu. 

 

Se hvor nemt det er at bruge CaterFlow

Videoguides

Tilføj ny ordre

Afspil video

Det tager ikke lang tid at tilføje en ordre i CaterFlow. Følg med i instruktionsvideoen her.

Opret fast ordre

Afspil video

Frokostordninger og andre ordrer, der gentages ugentligt, kan let tilføjes til CaterFlow med vores system til faste ordrer.

Opret ny chauffør

Afspil video

I CaterFlow er det nemt at tilføje et nyt køretøj og tildele det en chauffør.

Bestil en gratis demo

Vil du prøve en gratis demo i 30 dage, så skriv dig op nedenfor, så sender vi den til dig med det samme.