WorkInWind case

OPGO.DK

TLF: 23 65 01 96

Få en nemmere hverdag med OPGO som din nye samarbejdspartner.

Certifikater til vindindustrien 

Problemstilling – Automatisk data-udtræk og glade teknikere

Work In Wind er bindeleddet mellem vindmølle-teknikere og virksomheder i industrien. Platformen gør det nemt for begge parter at finde hinanden og en vigtig del af dette er søgbare certifikater på alle teknikere.

Oprindeligt når teknikere uploadede deres certificater skulle de selv finde det relevante kursus i databasen og angive alle relevante oplysninger. Work In Wind oplevede at dette ikke blev gjort da teknikerne ofte havde mange certifikater og bare gerne ville i gang. Work In Wind ønskede et automatisk system til at trække relevante oplysninger ud af certifikaterne og matche det op med databasen, så det ville tage få sekunder at komme i gang i stedet for flere minutter.

Til venstre ses et eksempel-certifikat med relevante oplysninger trukket ud: Kursusnavn til opslag i database, navn til at bekræfte certifikatets korrekte ejer og udløbsdato så teknikeren automatisk kan få en besked når certifikatet er ved at udløbe

Løsning – matematisk optimering 

 Systemet er designet til at fungere på alle tænkelige certifikat-typer, hvor layout, farver, baggrunden osv. kan være vidt forskellige, og hvor der kan stå mange overflødige oplysninger f.eks. mange datoer, navne og tekst. Med vores samarbejde er det blevet lidt nemmere at være vindmølle-tekniker og det har gjort hverdagen lidt lettere for alle parter.
 
 

Øg fortjenest og spar penge

Eller ring på TLF: 23 65 01 96

Vil du i kontakt med os?

Vi vil meget gerne snakke med dig. Er det udenfor normal arbejdstid kan du sende os en besked!

Vi glæder os til at hjælpe jer.

Find os her

Virksomhedsadresse:
Dyrehavegårdsvej 29, Stenstrup, 5771

+45 23 65 01 96

kontakt@opgo.dk

CVR: 39 58 02 84

Company 2019 © All Rights Reserved. OPGO.DK