Certifikater til vindindustrien – Work In Wind

Work In Wind er bindeleddet mellem vindmølle-teknikere og virksomheder i industrien. Platformen gør det nemt for begge parter at finde hinanden og en vigtig del af dette er søgbare certifikater på alle teknikere.

Automatisk data-udtræk og glade teknikere

Oprindeligt når teknikere uploadede deres certificater skulle de selv finde det relevante kursus i databasen og angive alle relevante oplysninger. Work In Wind oplevede at dette ikke blev gjort da teknikerne ofte havde mange certifikater og bare gerne ville i gang.

Work In Wind ønskede et automatisk system til at trække relevante oplysninger ud af certifikaterne og matche det op med databasen, så det ville tage få sekunder at komme i gang i stedet for flere minutter.

Til venstre ses et eksempel-certifikat med relevante oplysninger trukket ud: Kursusnavn til opslag i database, navn til at bekræfte certifikatets korrekte ejer og udløbsdato så teknikeren automatisk kan få en besked når certifikatet er ved at udløbe.

Systemet er designet til at fungere på alle tænkelige certifikat-typer, hvor layout, farver, baggrunden osv. kan være vidt forskellige, og hvor der kan stå mange overflødige oplysninger f.eks. mange datoer, navne og tekst.

Med vores samarbejde er det blevet lidt nemmere at være vindmølle-tekniker og det har gjort hverdagen lidt lettere for alle parter.